Неймовірно невдачливого злодія затримали на вокзалі в Києві

За одну ніч зловмисник встиг обікрасти у Козятині два гаража і рвонути з вкраденим аж до Києва. Але на столичному вокзалі випадково попався з технікою потерпілому. Ця несподівана зустріч в підсумку і допомогла правоохоронцям розкрити здавалося б «глухар».

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, зловмисником виявився 30-річний житель Дніпропетровської області. Молодий чоловік заробляв нібито тим, що продавав товари у вагонах поїздів. Так він опинився в Козятині. Неподалік від вокзалу йому на очі попалися гаражі. Він вирішив, що вночі там знайдеться чим поживитися.

Підібравши ключі до двох приміщень, зловмисник забрав з них два велосипеди та мопед. Більш того, він примудрився «завантажити» цю техніку в електричку на Київ. В принципі, з одного боку, технічно це складно собі уявити, але з іншого – як-то вийшло. "Промашка" вийшла в столиці. Один з потерпілих, який працює в Києві, дізнався від дружини, що гараж обікрадений, і вирішив терміново повернутися в райцентр. І на вокзалі він побачив, як незнайомець «виймав» з вагону його мопед та два велосипеди. Таке, як кажуть, тільки в кіно буває... Після цього, затримання зловмисника було справою часу.

Коли викрадача техніки взяли, він зізнався, що не встояв перед спокусою залізти в гаражі, і розраховував продати техніку на одному зі столичних ринків. За даним фактом відкрито дві кримінальні провадження за частиною 2 статті 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) і частини 3 статті 185 КК України (крадіжка), що передбачає позбавлення волі на термін до 8 років. У поліції Козятина перевіряють затриманого на причетність до аналогічних злочинів на території району та сусідніх областей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення