Нелегальні мігранти з туберкульозом торгують фруктами в Києві: поліція влаштувала облаву

У Києві на ринку в Деснянському районі затримали 59 іноземців - порушників міграційного законодавства. Про це повідомляється на сайті Державної міграційної служби.

Уточнюється, що затримання відбулося 31 липня. Відносно 33 затриманих прийнято рішення про примусове повернення в країну походження, щодо 17 осіб - про скорочення терміну тимчасового перебування в Україні, ще 2-х мігрантів помістять в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для ідентифікації особи. Також складено 42 адміністративних протоколи за ст. 203 КУпАП "Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України".

Минулого тижня на цьому ж ринку були затримані 63 мігранта. 10 осіб вирішено було помістити в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Під час флюорографічного обстеження у трьох з них виявили ознаки серйозного інфекційного захворювання, але це не заважало їм торгувати овочами та фруктами, а також контактувати з людьми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення