Немовля з рук батька вибуховою хвилею відкинуло на дах під’їзду: у Харкові більшає жертв ракетного обстрілу (нові відео)

Кількість жертв учорашнього обстрілу Харкова російськими військовими продовжує зростати. Відомо, що серед жертв - 5-місячний малюк та його батько, мати дитини у тяжкому стані. Загальна кількість загиблих зросла до 9 людей. Попередньо, росіяни гатили із гаубиць.

"Коли почався обстріл, на вулиці гуляла молода сім’я: дружина та чоловік, у якого на руках було 5-місячне маля. Чоловік помер одразу, жінку в тяжкому стані госпіталізували. Згодом поліцейські знайшли й тіло дитини. Малюка з рук батька вибуховою хвилею відкинуло вгору на дах під’їзду", - повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що також поранені 19 цивільних. Росіяни обстрілювали також Харківський та Богодухівський райони.

"Ворог із артилерії бив просто по житловому району, це фактично центральна частина Харкова без жодної військової інфраструктури. За нашими даними, удари наносили з півночі області. Це виключно терор місцевого населення! Знаходитися на вулицях Харкова досі небезпечно. Кожного дня маємо бути пильними. Наші Збройні Сили стоять міцно на позиціях та готові до будь-яких сценаріїв", - зазначив Синєгубов.

"Суспільне" зафільмувало чергові злочини військових РФ.

Обережно! Відео містить сцени насильства та кровопролиття. Не рекомендується до перегляду вагітним жінкам і вразливим людям (18+)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення