Неможливо дихати: чоловік 18 років не викидає з дому сміття (фото)

Літній британець на ім'я Найджел вже 18 років "колекціонує" у себе в квартирі непотрібні речі. Він накопичив стільки мотлоху, що переміщатися в будинку стало важко, а повітря в його апартаментах виявилося занадто небезпечним, щоб в них гостювати. Про це пише Daily Mail.

"Від самотності Найджел став збирати непотрібні предмети, і незабаром в його будинку з'явилися зайві мотки вовни, метри тканини, сім швейних машинок, купа коробок, пакетів, а заодно і рій мух над відром для сміття", - йдеться в статті.

Зазначається, що чоловік довгі роки не запрошував нікого до себе в гості, усвідомлюючи, що його пристрасть до накопичення може не сподобатися іншим.

Нещодавно він все ж таки наважився запросити в свій будинок колегу по нещастю - Дженіс. Літня жінка теж знає толк в накопиченні мотлоху, але будинок Найджела все одно її вразив.

"Там так пахло, що я не могла дихати", - поскаржилася журналістам жінка.

Головним чином, Дженіс обурив запах в квартирі Найджела. Адже той накопичує і відходи, а його власний нюх за роки, проведені серед сміття, встиг сильно притупитися.

Побачене мотивувало гостю позбутися мотлоху у власній квартирі. Найджел ж поки тільки роздумує над тим, що могло б допомогти йому в боротьбі з потягом до накопичення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення