​Неординарні серійні пограбування: крадій проникав до квартир у альпіністському спорядженні

У Петербурзі розкрито серію незвичайних квартирних крадіжок. Підозрюваний – 38-річний злодій-висотник з альпіністським спорядженням і кримінальним минулим. Як виявилося, він перекваліфікувався з розбійника і насильника у крадія і спрямував свій погляд на багатоповерхівки, пише Фонтанка.

Затриманий може бути причетним до 14 квартирних крадіжок. Його здобиччю ставали в першу чергу грошові кошти і прикраси: великі суми грошей в рублях, доларах і євро, коштовності з діамантами та рубінами, колекція дорогих годинників. Окрім іншого, він також вкрав валізу і портативну колонку, банківські картки. У одного з місцевих жителів він виніс цілий сейф, у якому зберігалися готівкові кошти, ювелірні вироби і травматичний пістолет.

Коли злодія затримали – виявилося, що він знаходиться у федеральному розшуку за розбій. Після того як йому обрали запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, він довгий час переховувався від слідства. При цьому проблеми з законом у нього вже майже два десятиліття. Раніше він вже був судимий за аналогічний злочин, а також замах на крадіжку, побої і зґвалтування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення