Неподалік залізничної колії: на Дніпропетровщині знайшли в кущах немовля

У Кам`янському поліцейські врятували немовля, яке залишили в кущах у поліетиленовому пакеті неподалік залізничної колії. Про це повідомляє місцева поліція.

Повідомлення про немовля, яке лежить у кущах надійшло до поліції 13 квітня, близько 20:00 години. Жінка розповіла, що під час прогулянки її собака несподівано побігла до кущів, де вона і побачила немовля. Про свою знахідку жінка сповістила поліцейських.

Для перевірки інформації на місце події негайно виїхали поліцейські Кам’янського районного управління поліції. По прибуттю на місце події правоохоронці побачили на землі поліетиленовий пакет, в якому у брудних пелюшках знаходилось немовля. Зволікати не можна було, але невідомо скільки дитина пролежала на холодній землі та невідомий був і стан його здоров’я. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Кам’янського РУП Кирило та Євген прийняли рішення негайно доставити немовля до пологового будинку.

Медики оглянули немовля та повідомили, що це хлопчик, приблизний його вік декілька годин. Хлопчика виявили з переохолодженням тіла, але дитинка жива. Наразі йому надають медичну допомогу. Стан хлопчика оцінюють, як стабільний.

На даний час правоохоронці проводять всі необхідні заходи, щоб встановити свідків події та знайти матір дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення