Неповнолітнього викрили у розповсюдженні дитячої порнографії на Київщині

 УНН

На Київщині правоохоронці викрили неповнолітнього хлопця у розповсюдженні порнографії за участі дітей. Про це повідомили у прес-службі поліції Київської області.

Поліцейські встановили ІР–адресу, з якої в мережу надходив порнографічний контент та місце проживання користувачів. Підозрюваним виявився 15-річний хлопець з Київщини.

Під час проведення обшуку в квартирі неповнолітнього виявлено та вилучено серверний системний блок, на якому було доступно для завантаження користувачів мережі Інтернет більше півтори сотні відео та фото сексуальних сцен, знятих за участю неповнолітніх. Усі охочі могли завантажити файли порнографічного змісту для власного користування попередньо перерахувавши гроші хлопцю на електронний рахунок. Також з місця проведення обшуку вилучено мобільні телефони, на яких містилось фото та відео дитячої порнографії.

Вилучену під час обшуку комп’ютерну техніку направлено на експертизу.

Наразі поліція встановлює осіб причетних до розповсюдження порнографічної продукції за участю дітей.

За цим фактом прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст.301 (виготовлення та розповсюдження порнографії) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п'яти до десяти років.

Досудове слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення