"Несмачна татова цицька? Нехай буде": блогер з РФ перерізав пуповину сину-каліці Ісусу у прямому ефірі (відео)

У "скрєпній" Росії в Тюмені органи опіки та слідчий комітет перевіряють батька-блогера, який знімає на відео свого новонародженого сина-інваліда, якого народили вдома і дали йому ймення "Ісус". Судячи з кадрів, сам малюк явно не здоровий, і з народження без однієї руки.

Олександр Поліщук, який нещодавно прийняв іслам і називає себе Сулейманом, регулярно публікує дивні відео зі своєю дитиною в соціальних мережах. Ба більше, він публікував відео зі скривавленими речами після пологів, які підписав:

"Пів дома в крові. Норм, чо".

Також виклав у соцмережі відео з немовлям одразу після пологів, дитинка у крові породіллі. Батько навіть зняв кадри годування немовляти своїми ж грудьми.

"Несмачна татова цицька? Ну, нехай хоч якась буде", - каже на відео батько. І виникає логічне запитання: де знаходиться мама дитини? На жодних відео із малям її немає.

Пологи неадекват прийняв сам — удома, і навіть перерізав йому пуповину у прямому ефірі манікюрними ножицями. Але не одразу після пологів, а коли та підсохла. Плаценту ж помістив до морозильної камери.

"Поряд із замороженою свіжою морквою і вареним буряком", - уточнює турботливий психопат за кадром.

Свою дитину новоспечений мусульманин назвав на честь пророка Іси ібн Мар'яма, а в християнстві сина Господа звуть Ісус Христос. Про це блогер розповідав своїм підписникам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення