Нетверезі батьки покинули 2-річну дівчинку на вулиці у Кропивницькому

 УНН

Вчора ввечері у поліцію Кропивницького надійшло повідомлення про зникнення дитини. Патрульні її знайшли на вул. Академіка Корольова, де батьки дівчинки гостювали у брата чоловіка. Вони вживали алкогольні напої, а дитину залишили на вулиці. Дівчинку разом з батьками доставили у міськвідділ поліції. Дитину тимчасово передали рідному дядьку. Про це УНН повідомили у прокуратурі Кіровоградської області.

Як повідомили у Патрульній поліції міста, вчора, 23 лютого, поліцейські у Кропивницькому отримали повідомлення про викрадення людини близько 17-ї години. Жінка розповіла, що троє невідомих викрали її малолітню дитину на вул. Академіка Корольова. Екіпажі виїхали на місце події. Втім, вже за декілька хвилин інспектори отримали інформацію в радіоефірі про виявлення малолітньої дитини на вул. Академіка Корольова.

Прибувши за вказаною адресою, охоронці порядку побачили змерзлу 2-річну дівчинку. На місце події викликали швидку. Лікарі оглянули дитину і не виявили загрози життю. Одяг дівчинки був брудний і мокрий. Мешканці прилеглих будинків винесли теплі речі і переодягнули дитину.

Свідки події, які зателефонували до поліції, розповіли, що бачили, як чоловік і жінка, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, залишили малолітню дитину просто неба і зникли у невідомому напрямку.

Патрульні спробували в телефонному режимі зв’язатися із заявницею, втім остання виявилася неспроможна говорити. Патрульні віднайшли інших родичів дівчинки. Ті подякували охоронцям порядку за оперативну роботу та забрали дівчинку додому.

Справу передано працівникам кримінальної поліції у справах дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення