Невідомі напали на дідуся та викрали $50 тисяч на Миколаївщини

 УНН

На Миколаївщині четверо невідомих напали на 72-річного жителя села Піщаний Брід та викрали з його будинку більше 50 тисяч доларів. Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаївської області.

До Веселинівського відділення Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 72-річний житель села Піщаний Брід.

Чоловік розповів, що вранці, коли він вийшов з дому поратись по господарству, на нього напали четверо незнайомців, обличчя яких були закриті маски з прорізями для очей, а на руках одягнуті рукавички.

Злочинці, погрожуючи пістолетом, завдали чоловікові ударів та вимагали сказати, де він ховає гроші. Ввірвавшись у будинок і забравши із сейфу 2800 тис. доларів та 2000 тис. гривень, нападники змусили господиню показати, де вони ховають основну суму своїх грошових збережень. Забравши із схованки 50 тисяч доларів, зловмисники зникли.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.187 (Розбій) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення