Невідомі в масках розгромили гральний заклад в центрі Одеси

Близько 22:00 28 травня група невідомих в масках і військовій формі зробила наліт на гральний клуб на перехресті Преображенської та Успенської. Про це Таймеру повідомили очевидці.

За їх словами, наліт зайняв всього близько 5 хвилин. Розгромивши заклад, нападники оперативно покинули місце подій на мікроавтобусі.

Нагадаємо, це вже третій подібний випадок за останній тиждень. Так, 21 травня нападам піддалися закладу мережі "Космолот" на Канатній і Катерининській, 27 травня – на Генерала Бочарова, Марсельській і Героїв Сталінграда.

Нагадаємо, вночі 24 травня в Дніпрі по вулиці Бердянській, що в Індустріальному районі міста, загорівся зал ігрових автоматів. Рятувальники розповіли, що загоряння виникло всередині приміщення. Сам зал ігрових автоматів розташовувався на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку. Вогонь пошкодив меблі та оргтехніку на площі 50 м.кв. Продуктами горіння отруїлася мешканка будинку 1928 р.н., в квартиру якої проникав дим. Від госпіталізації вона відмовилася. Загиблих немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення