Невзоров розповів про останню нерозкрадену бандюками Путіна цінність на Донбасі

 Эхо Москвы

Ініціатива керівництва так званої "ДНР" щодо "узаконення" трансплантації людських органів пояснюється тим, що органи людей - остання нерозкраденої цінність на Донбасі.

Таку думку висловив російський журналіст Олександр Невзоров.

Коментуючи інформацію про те, що в "ДНР" тепер дозволять займатися трансплантацією органів, Невзоров заявив: "Ой, як вони займуться. Я думаю що вони це будуть робити просто на зупинках, в чергах в овочевих магазинах. Вони будуть всі один в одного вилучати органи. Тому що їм більше один у одного вилучати нічого... Що ви думаєте, вони безкоштовно чи що вилучатимуть один у одного органи. Ні, вони будуть продавати ці органи".

На думку журналіста, донорські органи - це "єдина неподілена матеріальна цінність, яка ще залишилася на території Луганської і так званої Донецької, так званих народних, так званих республік".

"Це те, до чого ще не простяглися руки місцевих бандитів і терористів, які все інше вже вкрали і поділили. Але тепер є можливість вилучати ці органи в неблагонадійних осіб. У осіб, які не можуть забезпечити цим органам належне застосування, наприклад. Якщо ви зобов'язані думати добре про Лугандон, то якщо ви не думаєте про нього добре, то ймовірно має сенс вилучити у вас той орган, яким ви не думаєте. Я не маю на увазі мозок. Мозок неможливо трансплантувати. Тому навряд чи будуть вилучати мізки. Але все решта, ну дійсно що таке. По вулицях ходять ... десятки тисяч доларів...", - додав він.

На питання про можливість створення в "ДНР" міжнародного центру трансплантації органів Невзоров відповів: "Для того щоб стати міжнародним центром, треба взагалі хоч якось відбутися. Я думаю, що з ними досить скоро все буде скінчено".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення