Незворотні речі: в Росії вказали на сумний кінець "ДНР" і "ЛНР"

 Апостроф

Так звані ДНР і ЛНР прогнозовано перетворилися у щось на зразок Придністров'я, тільки на тлі відступу путінської Росії, і з часом тільки продовжать свій занепад до повного зникнення.

Про це в своїй статті пише російський політолог Дмитро Орєшкін.

"Зараз у Придністров'ї зовсім біда, бо воно потрапило в ізоляцію із двох сторін. А нове "Придністров'я" - "ДНР" і "ЛНР" - відступило на тисячу кілометрів на схід, ближче до Москви, і вже впритул примикає до кордонів РФ. Де-факто відбувається скорочення зони геополітичного впливу Путіна. І це теж прекрасно в США розуміють, тому не бачать необхідності посилювати позицію, вона їх влаштовує такою, якою вона є", - зазначає політолог.

За його словами, можливо, така ситуація і не влаштовує Україну, тому що вона хотіла б повернути Донбас, але весь досвід говорить про те, що такі речі є незворотними.

"Україна повинна жити спокійно і радіти, дай Бог, зростанню економіки країни. А "ДНР" і "ЛНР" руйнуються і будуть руйнуватися. Досвід також показує, що завжди буде "партія війни", яка буде кричати, що ми ніколи не змиримося. І так теж буває всюди в подібних випадках. Грузія ніколи не примириться з Абхазією і Південною Осетією, а Греція - з Республікою Північного Кіпру. Тим не менш, вони десятки років існують у замороженому стані", - додав Орєшкін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення