"Нічого нікому не буде": священик уникнув покарання за п'яну ДТП

Священик Дмитро, який влаштував п'яну аварію з чотирма автомобілями на Рівненщині, залишився без покарання. Про це повідомляє ТСН. Так, потерпілі в ДТП залишилися без відповідних відшкодувань.

Причина цього полягає в тому, що в районному суді, в якому мали розглядати справу, просто немає жодного служителя Феміди. Зараз там "зависли" понад 900 інших справ.

"Поки що з нами ніхто не розрахувався. Машина наша розбита, ми її віддали за копійки на металобрухт. Можна їздити п'яному і нічого нікому не буде", - сказала одна з потерпілих Христина Сіранчук. Саме відсутність суддів є причиною того, що потерпілі не можуть отримати компенсацію.

"Так як суддів немає, то і такого рішення ніхто прийняти не може, тому страхових коштів ми теж отримати не можемо", - підкреслив адвокат потерпілих Олег Середа.

За словами правозахисника, строки притягнення до відповідальності священика пройшли, а передача справи до іншого суду неможлива, оскільки це не передбачено законом.

Звернемо увагу, що, за словами секретаря Гощанського районного суду Олени Строкаль, в якому мали розглядати справу аварії, зараз вони не можуть розглянути близько 950 справ.

При цьому сам винуватець ДТП на контакт з журналістами не йде.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення