Ніхто не приїхав ховати: що відомо про смерть маніяка Сергія Ткача

Пологівського маніяка Сергія Ткача, який помер у Житомирській колонії №8, поховали 7 листопада. На похорон не приїхали ні дружина, ні інші родичі.

Сергій Ткач помер у в’язниці ще 4 листопада, а 7 числа його поховали, розповів у коментарі начальник Житомирської установи виконання покарань №8 Костянтин Шеловський.

За його словами, у той день Ткачу стало зле, о 15.00 йому викликали швидку.

– У нього було дуже низький тиск, швидка його не забрала, а о 19.00 він уже помер, – уточнив начальник колонії.

Говорячи про здоров’я Ткача, він сказав, що той скаржився на серце і задишку.

Після смерті маніяка намагалися зв’язатися з його дружиною, але не змогли знайти, хоча раніше вона приїжджала. Тому поховали своїми силами, уточнив Шеловський.

Сергію Ткачу було 66 років, останні 10 він відбував покарання у колонії №8 в Житомирі, де тримають найнебезпечніших злочинців.

За даними слідства, від його рук загинуло 72 людини, але у суді доведено 37 вбивств. Його жертвами були переважно неповнолітні дівчата.

Спіймали Ткача у 2005 році у містечку Пологи Запорізької області.

У 2008-му йому дали довічне.

До слова, Ткач жив у камері маніяка Анатолія Онопрієнка, який помер тут в 2013 році.

Ткач колись розповів, що вбивствами він мстився правоохоронній системі, бо вважав, що його несправедливо вигнали з органів (за підробку експертизи-ред)

Його не могли спіймати 25 років. Між тим, за цей час за злочини Ткача помилково засудили сімох невинних людей. Один із них повісився у тюремній камері, інший збожеволів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення