Німецькі ультрас побили десятки українських фанатів у Ліллі

 Іnforesist.org

В Ліллі, де ввечері відбудеться матч збірних Німеччини та України, німецькі ультрас організованою групою у складі 30-40 осіб вирушили рейдом до площі Генерала де Голля в центрі міста, б'ючи по дорозі всіх людей в одязі з українською символікою.

Нападу піддалися вже десятки українських вболівальників. Раптовий напад закінчилося дуже швидко: за місцевим часом близько 17:30. Поліція не змогла відреагувати оперативно прибувши зі «швидко» на місце бійки разом вже коли все було скінчено. Хулігани ретирувалися через десять хвилин після появи на площі без будь-яких втрат.

Майже всі нападники мали однаковий зовнішній вигляд — спортивна статура, чорні штани з білими написами, у багатьох були татуївовані ноги і руки, під час рейду німці підняли капюшони. За віком ні один з хуліганів не був юн: всім було за тридцять. У групі ультрас був чоловік, який відповідав за те, щоб свідки рейду нічого не знімали на відео. Він підбігав до перехожих, що знімали, і погрожував їм побиттям, віднімаючи телефони.

Жертвами атаки ставали все люди з атрибутикою збірної України. Били молодих і літніх, абсолютно не враховуючи готовність людини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення