Ніж в серці: у Хмельницькому в машині знайшли труп бізнесмена (відео)

У Хмельницькому виявили тіло чоловіка у власному авто, у якого було ножове поранення в районі серця. Про це повідомляє ГУНП області.

"У Хмельницькому поліцейські встановлюють обставини смерті 57-річного чоловіка. Тіло чоловіка було виявлено по вулиці Прибузькій у його власному авто із ножовим пораненням в районі серця", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцію викликав місцевий житель 26 лютого, близько 20:20.

"У салоні автомобіля Opel Vectra на водійському сидінні він виявив тіло чоловіка з ножовим пораненням в районі грудної клітини", - повідомили в секторі комунікації.

Вказано, що по даному факту поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"У рамках розслідування призначили цілий ряд експертиз. Також опитують рідних, друзів, колег загиблого. Похвилинно вивчають його маршрут за камерами спостереження. Наразі розглядається кілька версій події, серед яких як вбивство, так і самогубство", - додали в секторі комунікацій.

Виявлено, що потерпілим є громадянин М. 58 років, він є власником одного із місцевих підприємств, що надає послуги з розроблення проектно-будівельної документації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення