Няня вистрілила в дитину, коли робила селфі з пістолетом

 CNN

В американському місті Г'юстон в штаті Техас няня випадково вистрілила в живіт дитині. Подія трапилася, коли дівчина робила селфі, позуючи з пістолетом.

19-річна Кейтлін Сміт погодилася доглянути за своїм 10-річним племінником. У квартирі вона знайшла вогнепальну зброю і вирішила зробити селфі з пістолетом у руках.

Як запевняє Сміт, вона вважала, що пістолет був незаряджений. У процесі фотографування вона натиснула на курок, пролунав постріл.

Куля потрапила в живіт хлопчикові. Його госпіталізували в критичному стані. У поліції повідомили, що після операції стан маленького пацієнта стабілізувався.

"Робити селфі з пістолетом було не найкращою ідеєю. Вогнепальна зброя - небезпечна. Гратися з нею або використовувати в будь-яких інших цілях, не за прямим призначенням, - смертельно небезпечно. Необхідно вживати заходів обережності, щоб такі випадки не відбувалися", - зазначили в управлінні поліції.

У Twitter правоохоронці додали, що Кейтлін Сміт була заарештована і звинувачена в заподіянні тілесних ушкоджень з огляду на серйозність травм у дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення