Номінантам на «Оскар» подарують секс-іграшки і підтяжку грудей

 Guardian

Номінанти на «Оскар» в головних категоріях отримають в цьому році подарункові набори вартістю 200 тисяч доларів кожен, повідомляє The Guardian.

У набір входять косметичні товари, секс-іграшки, сертифікат на операцію з підтяжки грудей і туристичні путівки. Крім десятиденного туру по Ізраїлю і пішого туру по Японії номінанти отримають такі послуги, як можливість необмеженої оренди машини Audi протягом року, а також новинку пластичної хірургії — «вампиричну підтяжку грудей», — яка передбачає використання власної крові пацієнта, а не силіконових імплантів, для збільшення об'єму грудей.

Уточнюється, що така послуга надана номінантам обох статей. В акції, влаштованої лос-анджелеською піар-компанією Distinctive Assets, брали участь бренди, які бажають прорекламувати себе за допомогою «Оскара». Подарунки призначаються номінованими акторам і режисерам. У минулому році вартість комплекту складала 125 тисяч доларів.

Серед претендентів на «Оскар» у цьому році — актори Леонардо Ді Капріо, Том Харді, Метт Деймон, Дженніфер Лоуренс, Кейт Бланшетт, режисери Алехандро Гонсалес Іньярріту, Джордж Міллер, Адам Маккей.

Церемонія нагородження відбудеться 28 лютого

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення