​Нове Сомалі: мережі "зірвала" перепалка українця з адептом "ДНР"

 Апостроф

Відомий український журналіст Антон Швець розповів про цікаву бесіду з адептом самопроголошеної ДНР, який сподівається на повернення окупованого Донбасу в Україну.

Відповідну розповідь Швець опублікував у продовження історії зі знищенням заводів на окупованих територіях, про що раніше писав донецький журналіст Денис Казанський.

Так, Швець пише, що прихильник ДНР всерйоз стурбований питанням повернення окупованих територій в Україну. Водночас соратник Захарченка вважає справедливим реінтеграцію ДНР і ЛНР в Україну за схемою, запропонованою бойовиками.

"Антон, каже, а ти розумієш, що років через три ніхріна забирати буде? Тут буде чисте Сомалі з вирізаними під фундамент заводами, дикими бандами, свавіллям, підвалами, перманентною голодухою і двома мільйонами вкрай о3,14зденілого населення? Ви, каже, нахріна все це робите? Навіщо регіон, каже, вбиваєте? Тут же реально, каже, пустеля буде, бо як екологія не дуже і населення ага. Це ніхто забрати не зможе, треба буде тераформування проводити, каже. Легше Марс буде колонізувати, ніж нас, говорить", - розповідає Швець.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення