Нові подробиці вбивства дівчат у Києві: жінка, яка прибирала квартиру, шокувала зізнанням (відео)

У справі про вбивство 19-річної Марії Каминіної та 16-річної Єви Лисенко продовжують спливати нові подробиці.

Жінка, яка здала напередодні нового року підозрюваним у вбивстві дівчат квартиру в Києві, виступила на ток-шоу "Стосується кожного". У ефірі програми Тамара розповіла, як і чому перед тим, як знайшла на балконі по-звірячому вбитих дівчат, змила відбитки пальців з посуду і кров з-під килима, що могло б допомогти правоохоронцям у розслідуванні.

За словами Тамари, коли вона приїхала у квартиру, то нічого підозрілого не побачила, крім забитої наглухо шафи на балконі і брудного посуду. Насторожило жінку лише те, що з шафи дістали ящики, а у ванній кімнаті було багато миючих засобів.

При цьому вона уточнила, що побачила у квартирі чотири склянки, чотири недопалки, на підставі чого можна зробити висновок, що там перебували саме четверо людей. Жодних слідів або плям крові ніде не було. Втім, у ході інтерв'ю жінка додала, що під килимом була червона пляма, яку вона сприйняла за залишки червоного вина. Пляму господиня звісно прибрала.

Ось що Тамара розповіла про тих людей, які подобово орендували квартиру:

"Заселяв їх (квартирантів, - Ред.) мій чоловік. Він розповідав, що схоже на те, що це – звичайні люди з села. Все було ніби нормально. Вони оплатили готівкою 1000 гривень за дві доби. 1 січня він мені подзвонив і сказав, що хотів би продовжити перебування на орендованій квартирі до 3 січня. Скаржився, що сусіди згори гучно поводилися. Після цього він ще раз дзвонив, що хоче продовжити термін проживання до 4 січня. А вже 4-го о 12:30 я отримала повідомлення від чоловіка, який знімав квартиру, що вони з’їхали і лишили ключ під килимком. Я приїхала. Чоловік, коли приймав їх на квартиру, сфотографував паспорт дівчини".

Шафу на балконі відчинили не одразу. Поки Тамара прибирала помешкання - чекала на чоловіка, який би за допомогою інструментів відкрив двері.

Ось що вона побачила, коли шафу нарешті відкрили:

"Він (чоловік, - Ред.) відкрив і каже: ну, йди дивись, що у твоїй шафі... Я побачила там перестановку, полички деякі були зняті й складені... Якісь згортки... Я кажу чоловікові: "Подивися, що там!". І коли він мені сказав, що там дві ніжки... Потім, коли я сама підійшла подивитися, я побачила ніжки дитячого розміру. Десь 35-36 розмір...".

Спочатку подружжя подумало, що це можливо манекен.

"Я вистрибнула з балкона, чоловік каже: "Там ще рука!". Я кажу: "Так доторкнися, що там може бути". Він каже: "Ну, воно м'яке!", - продовжила розповідь жінка.

Поліція, яку вони викликали на місце злочину, не дозволила їм знаходитися у квартирі. Тому як виглядали тіла жорстоко вбитих - Тамара не бачила.

"Поліцейські сказали нам вийти з квартири. Що відбувалось далі - я не бачила. Тіла були замотані в ганчірки. Чоловік сказав, що ноги були зв’язані скотчем", – також розповіла жінка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення