Нові звинувачення проти Корбана пов'язані з виборами мера Дніпропетровська - "Укроп"

 РБК

Нові звинувачення проти лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана "напряму пов'язані з виборами мера в Дніпропетровську. Про це повідомила прес- секретар партії Євгенія Кравчук.

"УКРОП" вважає нові звинувачення політичним тиском і грою влади на користь кандидата від "Опозиційного блоку". Сьогодні очікуємо нове засідання суду щодо обрання запобіжного заходу. Є ймовірність, що це буде Печерський суд Києва ", - написала Кравчук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали Корбана 31 жовтня. У вівторок, 3 листопада, коли закінчився 72-годинний термін його затримання, Корбана відпустили в будівлі суду і знову затримали, потім співробітники СБУ вивезли його до Чернігова. За словами представника прес-служби СБУ Олени Гітлянська, Корбан не викрадений, а "повторно затриманий на підставі рішення слідчого генпрокуратури, після чого він був доставлений в ізолятор СБУ в Києві".

У свою чергу начальник слідчого управління з особливо важливих справ генпрокуратури України (ГПУ) Степан Божілов пояснив, що Корбан затриманий у зв'язку з порушенням проти нього нових кримінальних справ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення