Новий голова Укрпошти працював у російському банку та у Ахметова

 Лига.Новости

Новий голова ДП Укрпошта Ігор Смілянський пообіцяв розробити стратегію компанії і створити поштовий банк. Про це він сказав сьогодні в Кабінеті міністрів після призначення на посаду. Смілянський повідомив, що хоче зробити акцент на розвиток e-commerce.

"Я планую розширити фінансові послуги за рахунок створення поштового банку", - зазначив Смілянський. Він вважає, що використовувати ці кошти для фінансування малого і середнього бізнесу.

Нагадаємо, сьогодні, 20 квітня, Кабінет міністрів призначив генеральним директором ДП Укрпошта Ігоря Смілянського. Як повідомлялося, у Смілянського професійний досвід більше 17 років в сфері стратегічного, управлінського та фінансового консалтингу, у т. ч. в провідних світових консалтингових компаніях. Зараз він працює в Нью-Йорку (США), має досвід роботи в Україні та інших країнах світу. Отримав ступінь МВА в Georgetown University і ступеня Juris Doctor в George Washington University Law School.

Як стало відомо з відкритих джерел, Смілянський раніше працював на керівних посадах в російському Промсвязьбанку і Першому українському міжнародному банку (ПУМБ) Ріната Ахметова

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення