Новий конфлікт в "ДНР": козаки готують "чорну мітку" лідерам "республіки"

На окупованій території Луганської області загострюється ситуація навколо протистояння між ватажками "2-го армійського корпусу" і козацькими угрупованнями.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.

Під час зборів представників козацьких формувань "ЛНР" (7-8 листопада 2015 року) очікується оголошення недовіри "уряду республіки" та прийняття рішення про збройний опір діям російських окупаційних військ, які намагаються усунути з командних посад ватажків банд і взяти під контроль окремі формування "2-го армійського корпусу". На сьогодні козачий отаман Павло Дрьомов відсторонений від виконання службових обов'язків.

У той же час, незважаючи на різке зниження рівня військової дисципліни та погіршення морально-психологічного стану особового складу банд "2-го армійського корпусу", командування російських окупаційних військ, вживає заходів, в тому числі силових, з утримання ситуації під контролем.

На цьому фоні російська сторона посилює прикордонний режим для протидії несанкціонованому поверненню бойовиків з числа російських громадян на територію РФ, наголошується в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення