Новорічне диво: близнюки народилися в різні роки (фото)

У ЗМІ з’явилася інформація про незвичайне народженні двох малюків, які примудрилися з’явитися на світ в різні роки.

Подія сталася в одному з пологових будинків Ріо-де-Жанейро, де народилися двоє славних малюків – Габріела і Ріан.

Повідомляється, що дівчинка з’явилася на світ о 23:58 31 грудня 2019 року, а хлопчик вперше побачив світло вже в 2020-му рівно через три хвилини після народження сестрички.

Відомо, що вагітну двійнею маму Жозені Сільву да Ліма доставили до пологового будинку близько 23:00 з сильними переймами. Жінку одразу ж відправили в пологовий зал, де жінці зробили кесарів розтин. Відомо, що Жозені була на 35-му тижні вагітності, що в подібних випадках достатній термін для розродження близнюками. Дівчинка народилася в вазі 2 460 г і зростом в 47 сантиметрів, а хлопчик з’явився на світ з вагою 2 860 г і при зростанні 49 сантиметрів.

Тому весь медичний персонал весело і шумно відсвяткував народження дітей в різні роки прямо в пологовому відділенні. Також відомо, що у батьків близнюків вже є “товариші” – для Жозені це третя вагітність. Однак тепер свято Нового року в цій незвичній сім’ї стане дійсно дивним святом, адже тепер доведеться не тільки вітати дітей з Новим роком, але і з днем народження аж двох з них.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення