Ножем у груди: на Київщині 52-річна жінка зарізала юного коханця

На Київщині 52-річна жінка зарізала 23-річного коханця. Зловмисницю затримали. Про це повідомляє місцева поліція.

Так, до поліції надійшло повідомлення про те, що у одному з приватних будинків селища Круглик лежить 23-річний чоловік без ознак життя. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, а також медики, які констатували смерть чоловіка.

52-річна співмешканка вбитого намагалася ввести поліцейських в оману, а тому повідомила, що не знає, хто вбив чоловіка. Проте, відпрацювавши декілька версій за провівши низку оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що саме жінка вбила свого співмешканця.

Правоохоронці з’ясували, що між ними відбулася сварка, під час якої жінка схопила ніж вдарила чоловіка у груди, а потім знаряддя вбивства жінка викинула. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Поліцейські відшукали ніж у лісосмузі поруч із будинком та вилучили його в якості речового доказу.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строком на 2 місяці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення