Ножем в живіт та груди: у столиці 73-річний чоловік зарізав знайомого (відео)

У Києві 73-річний киянин зарізав знайомого, який допомогав йому по господарству. Чоловіка затримали. Про це повідомляє поліція міста.

Зазначається, що конфлікт між чоловіками, який закінчився вбивством, стався у Голосіївському районі.

Поліцейські встановили, що під час сварки між 45-річним чоловіком та власником будинку, старший чоловік схопив ніж та кілька разів вдарив ним знайомого, який приходив на підробіток, в груди та живіт. Від отриманих травм потерпілий помер на місці до приїзду лікарів.

Провівши комплекс слідчих дій, правоохоронці встановили причетність до скоєння злочину 73-річного мешканця столиці. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а ніж вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські під процесуальним керівництвом Голосіївської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину та судом обрано запобіжних захід - цілодобовий домашній арешт. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині 76-річний пенсіонер вбив 83-річного товариша. Зазначається, що під час розпиття алкогольних напоїв між чоловіками стався конфлікт і бійка, в результаті якої власник квартири взяв кухонну скалку та побив товариша.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення