Ножове поранення в серце: на Миколаївщині посеред вулиці вбили підлітка (відео)

Пізно ввечері 4 квітня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від медичного працівника про те, що біля одного з магазинів у Вознесенську невідомий завдав ножове поранення в серце 16-річному хлопцю, від якого той помер на місці. Про це повідомляє місцева поліція.

Оперативники встановили причетного до скоєння злочину чоловіка і вже через декілька годин за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення 30-річного мешканця Вознесенська правоохоронці затримали у помешканні знайомого, де він переховувався.

Того ж дня слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України та за процесуального керівництва прокуратури оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Наразі за хуліганські дії підозрюваного з використанням зброї відносно ще одного 40-річного відвідувача магазину слідчі Вознесенського районного управління поліції розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення