Ножові поранення та перелом: у Львові підлітки потрапили до лікарні

У Львові в результаті бійки травмовані двоє підлітків – поліцейські проводять розслідування. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 7 березня близько 20.15 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Любінській у Львові відбувається бійка між підлітками.

На місці події правоохоронці виявили підлітків віком від 15 до 17 років, усі – мешканці Львова. Двоє учасників бійки з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані. В одного з них, п’ятнадцятирічного, медики діагностували, зокрема, перелом та множинні забої тіла, в іншого, сімнадцятирічного, ножові поранення. Також поліцейські вилучили з місця події ніж, яким могли бути спричинені тілесні ушкодження неповнолітньому – його скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення