О 8 ранку у столиці зловмисник напав на жінку

Зловмисник вирвав із рук незнайомки мобільний телефон, однак невдовзі його затримали працівники патрульної поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції міста Києва

Близько 8:00, перебуваючи на вулиці Ломоносова зі своїм товаришем, зловмисник помітив незнайомку із мобільним телефоном. Чоловік вирвав з рук перехожої гаджет і втік.

Однак завдяки оперативній реакції патрульних поліцейських, які брали участь у відпрацюванні території Голосіївського району столиці, зловмисника із вкраденим мобільним телефоном затримали неподалік від місця скоєння злочину.

Правоохоронці встановили особу грабіжника, це - 20-річний іноземець, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Фігуранту загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення