Обезголовлена в Харкові дівчинка стала жертвою вдруге: подробиці моторошного вбивства

Жахливе вбивство вразило всіх. Тіло нещасної дитини виявили на Харківщині. Христині П'яновій відтяли голову. Згодом поліцейські затримали її оголену матір з пакетом, в якому вона несла голову власної доньки.

Після страшної події з'явилося багато версій того, що сталося, пересудів, домислів. Сусіди кажуть, що вдруге дівчинка стала жертвою вже після смерті. На дитину почали зводити наклепи, розповідати, що дівчинка нібито була проблемною. Але всі знайомі, поліція та вчителі запевняють: Христина була хорошою дитиною із цілком благополучної сім'ї.

"Не знаю, кому знадобилося розпускати такі чутки, але вже немає сил це слухати й читати. Почали писати, що дівчинка мало не приятелює з алкоголіками й наркоманами, але це цинічна брехня! Люди, бійтеся Бога! Христина була прекрасною дитиною, і хоч би хто й що казав – вона просто маленький ангел! Добре, гарне дитя! Дуже гірко, що так рано покинула цей світ, і страшно, що саме так", – розповіла сусідка П'янових.

Також начальник відділу ювенальної превенції розповів, що матір Христини, яку зараз підозрюють у вбивстві дочки, не викликала жодних підозр у вчителів.

"Мама дівчинки не пропускала батьківських зібрань, знаходила спільну мову із класним керівником. Тобто говорити про неблагополучну сім'ю не було підстав", – додав Андрій Хоменко.

Причину смерті дитини назвуть судові медики після комплексу необхідних досліджень.

"На жаль, дитина, ймовірно, стала жертвою психічно хворої людини. А що довело матір дівчинки до такого стану, вже запитання до медиків. За інформацією близьких родичів, певний час до трагедії 38-річна жінка "спілкувалася" зі своїм померлим батьком", – розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, підозрюваній у вбивстві Христини матері призначили психіатричну експертизу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення