Обираємо письмовий стіл для домашнього робочого кабінету

Обладнання домашнього кабінету актуально сьогодні для багатьох українців. Кількість людей, які працюють дистанційно, зростає з кожним роком. Постає необхідність в робочому кабінеті, де буде зручно й комфортно. Його головною складовою є письмовий стіл, при купівлі якого завжди виникають наступні запитання: «Яку модель обрати? Який матеріал, колір, дизайн краще?» Розглянемо докладно всі критерії покупки та сучасний асортимент.

Обладнання домашнього кабінету

Обираємо те, що треба

Щоб купити найкращий сучасний письмовий стіл для домашнього кабінету, необхідно звернути увагу на наступне:

  1. Функціональність. Робочого простору повинно вистачати на всі необхідні предмети (ноутбук, принтер, документи, пенал) і вільну зону для роботи. Найкраще підійде модель із боковою системою, яка складається з ящиків. Також можна придбати традиційний стіл і багаторівневу полицю для розміщення робочих інструментів.
  2. Розмір. Враховують площу приміщення, але розглядають лише ту модель, яка буде комфортна під час використання. Стіл не має заважати пересуванню.
  3. Якість. Однозначно треба брати сертифіковані меблі, які безпечні для здоров’я. Міцність і надійність виробу багато в чому залежить від ціни. Найякіснішими вважаються позиції з масиву – це довговічна сировина, яка залишається гарною та добротною багато років.
  4. Колір. Для невеликого кабінету радимо розглядати моделі світлих відтінків, які візуально розширять простір і сприятимуть активній роботі. Темні меблі актуальні для просторих приміщень, як і яскраві аналоги.
  5. Конструкція. Складно розподілити письмові столи на групи. На сучасному ринку безліч варіантів. Є прості моделі й аналоги з секціями.

Ніші для зберігання речей здебільшого представлені у вигляді ящиків, полиць, вбудованих підставок під диски. Є моделі на коліщатках. Вони виграють за рахунок мобільності, актуальні у випадках, коли є необхідність у зміні місця розташування робочого простору. Механізми обладнують спеціальними фіксаторами, які блокують раптовий небажаний рух.

Як виглядають ті чи інші моделі, дивіться на сайті компанії «Дубок». В інтернет-магазині можна знайти класичний стіл з нішами для зберігання речей, а також ультрасучасну альтернативу, виконану в найкращих традиціях мінімалізму. Асортимент компанії «Дубок» подобається українцям, які цінують якість та не бажають переплачувати за добротні меблі.

 сучасний письмовий стіл для домашнього кабінету

Переваги та недоліки столів із популярних матеріалів

Від основи залежить тривалість експлуатації, надійність, стиль конструкції. Почнемо з аналізу дерев'яних позицій. Це столи з міцного та екологічно-чистого матеріалу, які здатні гармонійно вписатися в будь-який інтер'єр. Їх переваги:

  • підвищена міцність – пояснюється цілісністю структури (в порівнянні з пресованими та склеєними панелями);
  • тривалість використання – довготривала служба завдяки захищеності від деформації;
  • екологічність – не виділяють небезпечних речовин;
  • естетичність і добротність – роблять приміщення теплим та спокійним.

Тепер про недоліки. Насамперед це велика вага й ціна, необхідність у реставрації після багатьох років користування. Якщо бюджет обмежений, можна вибрати модель із МДФ, основні технології виробництва яких – пресування й сушка. За своїми характеристиками трохи поступається меблям з деревного масиву. Можна обрати бюджетний варіант із ДСП. Він виграє за ціною, виглядає як стіл із дерева. Але треба купувати лише в перевіреному місці в надійного виробника. Радимо інтернет-магазин «Дубок»: його товари отримали сотні позитивних відгуків. Меблі із ДСП від «Дубок» не розклеюються після нетривалої експлуатації.

Ультрамодні моделі письмових столів виконані з металу. Вони створені для облаштування сучасних кабінетів, відрізняються незвичайним і привабливим футуристичним дизайном. Основні переваги – висока міцність, стійкість до механічних пошкоджень та деформації, прийнятна ціна, простий догляд.

Обирайте те, що треба, враховуйте переваги та недоліки – тоді не помилитеся!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення