Обіцяні владою "ДНР" на День шахтаря "зарубіжні зірки" виявилися "Буранівськими бабусями"

 Остров

Обіцяні владою "ДНР" на День шахтаря "зарубіжні зірки" виявилися "Бурановскими бабусями" і "Лісоповалом"

"Влада" фейкової "ДНР" в якості "зарубіжних зірок" запросила російський фольклорний колектив "Бурановські бабусі" для участі у святковому концерті до Дня міста Донецька та Дня шахтаря. Про це повідомляє сепаратистський сайт ДАН.

"У концерті в честь святкування Дня міста, який відбудеться увечері 28 серпня в парку імені Щербакова, візьмуть участь знамениті "Бурановские бабушки", які зайняли друге місце на "Євробаченні-2012" в Баку", – повідомила начальник управління культури міської адміністрації Олена Еліосідзе.

За словами Еліосідзе, на сцені виступлять та інші музичні колективи з Росії. Зокрема, планується приїзд Юлії Андрєєвої і групи «Архіпелаг», групи «Російський розмір», співачки Рада Рай, екс-учасників груп «НА-НА» і «Лісоповалу» Валерія Юріна і Руслана Казанцева.

Як повідомлялося раніше, в кінці липня так званий "в. о. міністра культури ДНР" Михайло Желтяков анонсував приїзд в "республіку" зарубіжних зірок. Але тоді він не уточнив, які імениті зірки захочуть приїхати на окуповані території.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення