Обкрадали будинки поки господарі спали: на Київщині затримали кримінальний дует (фото, відео)

Поліцейські Київщини затримали злочинний дует - кримінального "ковбоя" та сумського тюремного романтика, які обкрадали маєтки громадян, поки господарі спали. Про це повідомляє місцева поліція.

Під час останнього епізоду у Ворзелі, злодії віджали вікно, яке було без решіток, вдерлись до будинку і викрали цінності та ключі від «BMW».

Зловмисники знехтували навіть тим, що господарі у цей час спали – лиходії нишпорили по будинку та забирали усе, що знаходили. Після скоєного чоловіки втекли на автомобілі, який належав господарям будинку.

Працівник управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Бучанського районного управління поліції знайшли викрадене авто у селі Софіївська Борщагівка, однак номерні знаки належали іншому автомобілю, власник якого у березні повідомив до поліції про їх викрадення.

Правоохоронці провели низку розшукових заходів, зокрема відпрацювали камери відеоспостереження, та встановили місцезнаходження та особи викрадачів. Ними виявились 40-річний мешканець Київщини та 28-річний житель Сумської області, які вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності та відбували покарання в місцях позбавлення волі.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує ув’язнення до восьми років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення