Образилася на батька: маленька дівчинка втекла з дому після сварки (фото)

У Херсонській області зникла 9-річна дівчинка. Приблизно годину батько намагався самостійно розшукати її, але не зміг, тому зателефонував у поліцію. Про це повідомили у поліції області.

Надзвичайна поліція сталася у селі Дудчани. Дівчинка втекла з дому з самого ранку - о 07.00.

"Її батько пояснив, що трохи насварив доньку, яку після смерті дружини виховує сам. Чоловік припустив, що дівчинка могла образитися на нього і втекти з дому. Дитину розшукував майже весь особовий склад Нововоронцовського відділення поліції, актив села, працівники сільради та мисливці, які розподілилися на кілька пошукових груп", - повідомили у поліції.

Піші групи обходили кожен двір, мобільні групи перевіряли трасу та спілкувалися з місцевими водіями, але ніхто не бачив малечу. Також ретельно прочісували берег річки, там були виставлені поліцейські пости, адже дівчинка не вміє плавати.

Зрештою, приблизно через годину пошуків у парковій зоні села працівники поліції помітили дівчинку. З нею було все добре. Правоохоронці заспокоїли дитину, купили їй морозиво, солодку воду та відвели додому.

"Дівчинка пояснила, що образилася на батька та вирішила піти погуляти. З дитиною та її батьком поліцейські провели профілактичну роботу для запобігання подібних випадків у майбутньому. Також працівники поліції та інші служби вивчать житлово-побутові умови цієї родини для надання чоловіку допомоги у вихованні дитини", - повідомили у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення