Обстріли Донецька: брехня бойовиків і свідчення мирних жителів

 СЕГОДНЯ

Жителі Донецька розповіли про вчорашні обстрілах і викрили бойовиків у брехні. Так, бойовики повідомляли, що вдень снаряди впали в селищі Старомихайлівка, в результаті попадання згорів житловий будинок. Однак місцеві жителі говорять про те, що такого не було.

"Не було у нас вчора пожежі, ніхто не чув попадання, – зазначила місцева мешканка Лариса Качанова. – Селище у нас невелике, ми б відразу дізналися, якщо б таке було. Напевно, це дані бойовиків – вони часто говорять про те, чого не було".

Користувачі в соцмережах розповіли, що вчора ввечері був обстріляний Куйбишевський район, зокрема, селище шахти "Жовтневий рудник".

"Два попадання, міни 82 мм між шахтою "Жовтневий рудник" і будинками по проспекту Маршала Жукова, 15. Також на проспекті Маршала Жукова – одне попадання в гаражі за 13-м будинком", – повідомили донеччани.

Пізно вночі був обстріляний селище Спартак. Попадання зафіксовані на території цементного заводу, а також на околиці селища, по вулиці Центральній.

Крім цього, жителі центрального району Донецька розповіли, що вчора ввечері, а також кілька днів тому чули гул літака в небі. При цьому інформація про передбачуваний літак прийшла з різних кінців шахтарської столиці – гул чули як у центрі Донецька, так і в Кіровському, Пролетарському, Куйбишевському районах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення