Очевидець розповів подробиці загибелі пацієнта у російській лікарні

 Дождь

Свідок конфлікту в білгородській лікарні, супроводжував пацієнта, який помер після удару лікаря, розповів подробиці події. Про це в суботу, 9 січня, повідомляє сайт Belive.ru

Загиблий чоловік опинився в лікарні через підозру на шлункову кровотечу. За словами очевидця, під час огляду, коли медсестра промивала шлунок пацієнта, він вирішив піднятися з лікарняного ліжка.

«Він ненавмисно смикнув ногою і зачепив медсестру. Це був не удар, а вийшло випадково, чоловік хотів встати. Я вибачився перед медсестрою, сказав, що це сталося випадково», — розповів супроводжуючий. Після цього вони пішли в інший кабінет. Потім туди прийшла медсестра разом з лікарем, якому вказала на пацієнта, що зачепив її ногою.

«Лікар сильно смикнув його за руку, в інший кабінет мабуть хотів відвести, може бути, для того, щоб вдарити. Я піднявся і кажу: «Ти що робиш? Ми ж в лікарні». Після цього сам отримав купу ударів», — пояснив очевидець. Незабаром чоловік прокинувся і побачив, що його друг лежить і не дихає.

«Мене вивели в коридор, а йому почали надавати медичну допомогу, коли він вже не дихав», — додав він. За версією слідства, 29 грудня 2015 року у лікарню поступив пацієнт, який у ході проведення однієї із процедур вдарив ногою медсестру.

«Лікар заступився за медпрацівника і вдарив пацієнта по обличчю. Чоловік упав. Причиною смерті потерпілого стала черепно-мозкова травма від удару потилицею об тверду поверхню підлоги», — розповіли в СК.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення