Очікуються дощі: синоптик розповіла про погоду в найближчі дні

В Україну повертаються дощі.

Як розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook, опади будуть помірними. Тільки в Карпатах, ймовірно, пройде сильна злива.

"Завтра (16 жовтня – ред.) опади принесуть атмосферний фронт, а ось в суботу (17 жовтня – ред.) прискаче до нас активний циклон з південного заходу, який зумовить вже сильні дощі і поривчастий вітер на півночі, заході та подекути в центральних областях", – написала Діденко.

На сході і півдні країни буде сухо, лише у Харківській області є ймовірність невеликого дощу. А на півдні, сході та в багатьох центральних областях завтра ще втримається тепла погода з температурою повітря 18-23 градусів тепла. У східні та південні області похолодання прийде 18-19 жовтня.

Крім того, завтра у Вінницькій і Черкаській областях вже почне знижуватися температура повітря. Там очікується 15-18 градусів з позначкою плюс. На півночі України, 16 жовтня, буде прохолодніше – 12-15 градусів. А найнижчою передбачається температура повітря в західних областях, вдень не вище 8-13 градусів.

У столиці в п'ятницю також вже буде свіжіше, вдень близько 13-14 градусів, є ймовірність дощу. А в суботу в столиці очікується мінлива, вітряна і дощова погода. Похолодає до 11-12 градусів. Але в неділю у Києві дощ припиниться, однак буде холодно і вітряно, близько 7-9 градусів.

"Найближча перспектива – із похолоданням, але ж яка осінь без дощів, туману та вітру. Осінь щороку вирощує нас, людей, як цибулю, поступово нарощуючи більше й більше шарів одежі і вже, закутаними по вуха, передає зимі. Поступово витягайте шапки і теплішу одежу, але без переляку – тепліші деньки у жовтня ще бувають і ще можуть бути", – додала Діденко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення