Одесит затримав озброєного злочинця, який напередодні порізав людину

Зайшовши до кафе, молодий чоловік став випадковим свідком того, як один із відвідувачів вдарив ножем у груди іншого. Залишившись непоміченим, одесит пішов слідом за зловмисником, затримав його та передав поліцейським.

Інформація про поранення чоловіка надійшла вночі на спецлінію «102». Заявник повідомив, що в одному з барів міста став свідком конфлікту, в результаті якого один з опонентів завдав тілесних ушкоджень іншому. Також заявник повідомив, що тримає зловмисника в полі зору, залишаючись непоміченим.

На вказане в повідомлені місце було направлено екіпаж патрульної поліції. Коли патрульний автомобіль вже з’явився в полі зору зловмисника, хоробрий одесит затримав його та передав поліцейським. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу Малиновського відділу поліції. У зловмисника вилучено одяг із плямами крові та ніж.

Під час проведення першочергових слідчих дій встановлено, що, знаходячись у приміщенні одного з барів Малиновського району, 36-річний зловмисник у ході раптово виниклого конфлікту умисно спричинив 26-річному одеситу тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини. У результаті чого постраждалий помер у кареті швидкої допомоги.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. У справі призначено судово-медичну експертизу, досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення