Одеські патрульні зі стріляниною затримували водія-порушника

 Depo

Водія, котрий порушував Правила дорожнього руху та ледве не збив пішоходів, наздогнали та зупинили патрульні

Вчора ввечері, 28 жовтня, на вулиці Водопровідній патрульні помітили автомобіль Nissan, водій котрого грубо порушував Правила дорожнього руху - їхав без увімкненого світла по зустрічній смузі. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-службу управління Патрульної поліції Одеської області.

Правопорушник проігнорував вимогу патрульних зупинитись та додав швидкості. Поліцейські почали переслідування автівки. Рухаючись вулицею Краснова, водій-порушник ледве не збив людей, що переходили дорогу по пішохідному переходу, після чого додав швидкості та продовжив рух провулками в бік Фонтанської дороги.

Під час переслідування водій не реагував на неодноразові вимоги поліцейських про зупинку, внаслідок чого патрульні були змушені застосувати зброю.

Згідно ст. 46 закону "Про Національну поліцію" інспектори здійснили чотири постріли по колесах. Після чого водій транспортного засобу Nissan не впорався з керуванням та врізався у паркан.

На місце події викликали швидку допомогу, водія з отриманими ушкодженнями доставили до лікарні. Зараз матеріалами справи займаються слідчі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення