Одеський маніяк-догхантер вийшов на полювання: знайдений труп цуценя з відрізаним язиком

 Думская

Про це повідомила одеситка Ольга, яка залишає на розташованій неподалік стоянці свою машину і опікується невелику зграю собак. (Всі тварини пройшли через Німецький притулок: вони були стерилізованими і щепленими).

«Зараз вбили п'ятимісячного цуценяти — у нього відрізали язик і геніталії, переламали лапи. Швидше за все його били об землю», — з жахом згадує жінка.

Ольга викликала на місце поліцію, як і в минулий раз. Правоохоронці забрали тіло вбитого цуценя на експертизу. За словами Ольги, за фактами вбивства двох собак, яке сталося минулого четверга, поліція відкрила кримінальне провадження (стаття 299 КК України — жорстоке поводження з тваринами -ред.). Якщо експертиза покаже, що третього пса теж убили, цей факт присовокупят до вже відкритого виробництва.

У той же час жінка поліцію не сподівається.

«Так, я написала заяву, та відкрито кримінальну виробництво, але після того випадку на тому ж місці стався такий же злочин. А людина, яка це зробила, особисто мені відома. Я вже говорила, що бачила його, як він ховався в будці. Він точно не наркоман, він точно не бомж. І це справа рук не звичайного доґхантера. Це просто якийсь маніяк. Зовні він був цілком адекватним і пристойним молодим чоловіком. І ось такий садист спокійно ходить по місту»,- каже Ольга.

Нагадаємо, 4 лютого понівечені тіла двох собак виявили на безіменному полі : одній з тварин невідомий відрізав мову, геніталії і виколов очі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення