Один з убивць журналіста в Стамбулі загинув страшною смертю

 СЕГОДНЯ

Один з підозрюваних до зникнення саудівського журналіста Джамаля Хашуджі загинув, повідомляє турецька преса.

За даними газети "Ені Сафак", лейтенант королівських ВПС Саудівської Аравії Мешаль Саад Альбостані став жертвою автокатастрофи в Ер-Ріяді.

Незважаючи на те, що обставини події залишаються нез'ясованими, журналісти допускають, що вбивство було підлаштовано, щоб чоловік не проговорився про те, що сталося.

Альбостані вважається одним з 15 високопоставлених саудівський військових, які перебували в консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі, коли туди зайшов зниклий журналіст.

Вважається, що в Туреччину він прилетів о 13.45 2 жовтня, а залишив країну о 21.46 того ж дня на приватному літаку.

Нагадаємо, що громадянин Саудівської Аравії і журналіст Washington Post Джамаль Хашуджі, відомий своїми критичними висловлюваннями про нинішню політику Ер-Ріяда, вирушив 2 жовтня в генконсульство своєї країни в Стамбулі для оформлення документів і з тих пір не виходить на зв'язок.

Як уже повідомлялося, турецька влада повідомила про його вбивство, звинувативши в причетності до події 15 співробітників спецназу Саудівської Аравії.

Також раніше стало відомо, що консул Саудівської Аравії в Стамбулі Мухаммед аль-Утейбі залишив Туреччину незадовго до того, як в його приватну резиденцію збиралася прийти поліція з обшуками

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення