Одного із начальників поліції спіймали на хабарі

У Києві на хабарі затримали начальника управління поліції Голосіївського району. Спецоперацію проводили співробітники СБУ, департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції та прокуратури столиці. Також правоохоронці затримали начальника сектору Голосіївського райвідділу Департаменту захисту економіки Нацполіції. Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Хабарників затримали під час одержання 20 тис. грн та $700 за неперешкоджання господарській діяльності одного з ринків Голосіївського району Києва.

«Здирники – полковник та майор поліції – систематично вимагали та одержували гроші від столичних підприємців», - зазначено у повідомленні.

Затримання відбулося 15 січня близько 17:30. Затримали начальника поліції Голосіївського району Києва Віталія Бурденюка і начальника сектору відділу захисту економіки департаменту захисту економіки Нацполіції Юрія Ткачука, повідомив «Дорожній контроль» з посиланням на свої джерела в прокуратурі.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) та ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення