Одному з найбільших провайдерів в Миколаєві не продовжили ліцензію

 Лига.Новости

Національна комісія з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) вдруге відмовила одному з найбільших інтернет-провайдерів Миколаєва Дикий сад у продовженні двох ліцензій.

Як йдеться в повідомленні регулятора, таке рішення було прийнято у зв'язку з порушенням вимог закону Про телекомунікації та ліцензійних умов здійснення діяльності у цій сфері.

НКРЗ не продовжила ліцензію на технічне обслуговування і експлуатацію мереж у місті (видана в 2011 році), а також місцевого зв'язку (видана в 2011 році). Термін дії обох документів закінчується в кінці вересня. У перший раз комісія не продовжила ці документи компанії на початку червня із-за відсутності в заявці, плану створення телекомунікаційної мережі.

Як розповідає прес-секретар НКРЗ Тетяна Ліговська, в цей раз компанія знову подала неповний пакет документів. Крім того, за її словами, миколаївська компанія пропустила кінцевий терміни подачі заявки. Тому, як каже Ліговська, швидше за все, компанії доведеться подавати заявки на нові дозвільні документи.

У 2014 році консалтингова компанія E&C оцінювала абонентську базу Дикого Саду приблизно в 30 000. Провайдер належить Ігорю Голубару.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення