Оформляли допомогу на неіснуючих дітей: на Одещині зловмисники привласнили 7 млн грн

В Одеській області учасники організованої групи впродовж двох років привласнювали бюджетні кошти шляхом оформлення різних видів соціальних виплат і допомог на неіснуючих дітей. Про це повідомили у пресслужбі Офісу Генпрокурора.

"Офіс Генерального прокурора контролює хід розслідування у кримінальному провадженні за фактом привласнення 7 млн грн бюджетних коштів, які призначалися для допомоги 190 дітям", - йдеться в повідомленні.

За версією слідства, учасники організованої групи впродовж двох років привласнювали бюджетні кошти шляхом оформлення різних видів соціальних виплат і допомог на неіснуючих дітей, нібито народжених поза закладами охорони здоров’я.

Слідство вважає, що ймовірна організаторка залучила до вчинення злочинів керівника одного з відділів Управління соціального захисту населення Біляївської районної державної адміністрації Одеської області та заступника керуючого територіальним відділенням банківської установи.

Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 191 КК України здійснює прокуратура Одеської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення