Огляд шин: Premiorri ViaMaggiore Z Plus

Premiorri — британський бренд, виробничі потужності якого розміщуються в Україні. Його шини виготовляються відповідно до українського клімату за дотриманням міжнародних стандартів. При цьому використовується інноваційне обладнання та матеріали, які підвищують зносостійкість покришок, допомагають їм витримувати високі навантаження та зберігати працездатність у складних умовах експлуатації. Купити автошини Premiorri ViaMaggiore Z Plus з адресною доставкою до Києва, Харкова або іншого міста можна у магазині « ;Шини та Диски».

Коротко про шини Premiorri ViaMaggiore Z Plus

Коротко про шини Premiorri ViaMaggiore Z Plus

Виробник представив зимові покришки Premiorri ViaMaggiore Z Plus влітку 2017 р. напередодні сезону 2017-2018. Їх особливістю став асиметричний малюнок протектора, який зробив колеса більш «чіпкими». на засніжених дорогах. Щоб зберігати швидкість та стійкість при їзді по льоду та снігу, виробник щільніше розмістив ламелі блоків протектора. Він також передбачив дренажні канавки, які допомагають швидко видаляти снігову масу та воду із плями контакту. Завдяки особливій геометрії шашок вдалося збільшити ефективність гальмування та тягові властивості під час руху по зимовому покриттю.

Ще одна особливість нових автопокришок Преміоррі — покращений склад гуми. Її основою є силіка, яка зберігає еластичність камер за мінусової температури.

Плюси та мінуси Premiorri ViaMaggiore Z Plus

Фрикційні покришки Premiorri ViaMaggiore Z Plus відносяться до автомобільних шин скандинавського типу. Це означає, що вони розраховані експлуатацію за умов екстремально низьких температур. Серед їх переваг виділяють:

  • високі тягові та зчіпні характеристики;
  • підвищена термостійкість гуми;
  • короткий гальмівний шлях;
  • висока міцність конструкції;
  • збільшений ресурс;
  • здатність довго утримувати тиск;
  • стійкість до проколу та інших пошкоджень;
  • доступну ціну.

До недоліків зимових шин Premiorri можна віднести низьку впізнаваність серед українських користувачів. Однак на Україну припадає лише 50% продукції цього виробника. Решту він постачає на світовий ринок, де вже давно вважається впізнаваним.

Протектор автошини Premiorri ViaMaggiore Z Plus

Одна з переваг цієї моделі автопокришок Преміоррі — високі зчіпні властивості при їзді на зимовому покритті. Цього вдалося досягти завдяки ламелізованим блокам протектора. Малюнок коліс сформований із тривимірних ламелей, більша частина яких не має бічних виходів. Це не тільки підвищує жорсткість блоків, але й покращує стійкість автомобіля при маневруванні.

Ламелі перетинають шашки протектора під різними кутами. Тому при обертанні кермового колеса ефективність робочих кромок залишається на високому рівні. Щоб зробити автомобіль стабільним та легким в керуванні, виробник вирішив підвищити жорсткість конструкції. Для цього він використав містки-перемички, які поєднали між собою плечові блоки протектора.

Під час розробки малюнка протектора також було збільшено кількість зачіпних блоків, що допомогло скоротити гальмівну дистанцію. Порівняно з моделями попереднього покоління у Преміоррі Віа Маджорі Зет Плас він коротший на 6%.

Переваги гуми

При розробці складу гуми для автошин Преміоррі Віа Маджорі Зет Плас враховуються кліматичні особливості. Її основою виступає оксид кремнію (силіка) — склад, розроблений французькими інженерами. Він підвищує еластичність камери, захищає від пошкоджень, допомагає зберігати тиск та початкові характеристики при мінусовій температурі.

Окрім силіки, гумова суміш готується на основі полімерів та натурального каучуку. У сукупності ці компоненти покращують зчеплення протектора зі слизьким, сухим та вологим асфальтом.

Ще одна перевага автошин Premiorri ViaMaggiore Z Plus — доступність. Жителі Києва, Харкова та інших міст України можуть купити їх у магазині «Шини та Диски». Ціна камер залежить від розміру коліс, індексів навантаження та швидкості. Замовлення можна забрати за допомогою кур'єрської доставки або самовивезення зі складу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення