Оголосили І рівень небезпеки: через циклон погіршиться погода (документ)

У зв'язку з виходом південного циклону в Україні очікується ускладнення погодних умов. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, 11 лютого, у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях очікується значний сніг, місцями ожеледь.

У західній частині країни можливі пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини (I рівень небезпеки - жовтий), в Карпатському регіоні сильний дощ та мокрий сніг (II рівень небезпеки - помаранчевий).

У п'ятницю, 12 лютого, в північних, центральних, Одеській, Миколаївській областях значний сніг, хуртовини, снігові замети.

В Одеській, Миколаївській областях утворення снігового покриву. У центральних, східних і південно-східних областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. В Україні пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпеки - жовтий).

На дорогах країни, крім півдня, ожеледиця (І рівень небезпеки - жовтий).

12 лютого в західних, Житомирській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській областях, 13-14 лютого в Україні значно знизився рівень температури: вночі до 9-16° морозу, в Чернігівській і Сумській областях до 20° морозу, вдень до 7-13° морозу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення