Огризко: Призначення послом в Гондурас - дзвіночок для всіх політиків

Президентська петиція про призначення Юлії Тимошенко на посаду посла України в Гондурасі, яка вже зібрала необхідних 25 тисяч підписів, – це дуже сильний дзвіночок для будь-якого політика. Про це у своєму блозі на «Українській правді» написав екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко.

«Не братимемо до уваги всю трагікомічність цієї петиції. Цілком прогнозованою, очевидно, буде і реакція Президента. Мова про інше: як на мене, це – дуже сильний дзвіночок для будь-якого політика. Популізм втрачає перспективу, хоча і досі є охочі бути обдуреними. Останні опитування це підтверджують. Але крива, так чи інакше, йде вниз. Це – позитив», – зазначив Огризко.

А от формулу «Призначити послом в Гондурас», на його думку, треба зберегти і зробити «символом суспільного несприйняття». «Ну, а у Гондурасу перепросимо», – додав він.

Нагадаємо, електронна петиція стосовно призначення голови фракції «Батьківщина» у Верховній Раді Юлії Тимошенко послом України в Гондурасі набрала 25 тисяч голосів і буде спрямована на розгляд Адміністрації Президента.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення