Охорона Ocean Plaza з матюками виганяла відвідувачів з затопленого ТРЦ (відео)

Користувачі інтернету, які проглянули відео про затоплення гарячою водою київського ТРЦ «Ocean Plaza», вражені поведінкою охорони та їх реакцією на надзвичайну ситуацію.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика

Відео Андрія Яковини

Кияни, які ввечері потрапили у гарячу водяну пастку, вказали на два важливих моменти. По-перше, непрофесійність охоронців – вони були не готові до подібної надзвичайної ситуації. По-друге, у ТРЦ, два поверхи якого неймовірно швидко заповнила вода, вчасно не знеструмили приміщення – ескалатори та ліфти продовжували працювати.

«Охорона виглядала розгубленою, люди самі тікали від наступаючих потоків води. Я просила хлопців з раціями, щоб скоріше заблокували ліфти. Тому що сама хвилину назад на одному з них піднімалася. Один при мені відключили за допомогою перевернутої урни, про решту не знаю, - розповіла свідок аварії Олена Сердюк-Слушаєнко і додала. - Мала всі шанси зваритися в окропі в ліфті. Фільми катастроф відпочивають».

Втім, відвідувачі ТРЦ розповідають і про тих охоронців «Ocean Plaza», в яких було людяне відношення до відвідувачів – вони допомагали рятуватись покупцям і працівникам ТРЦ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення