Охоронці Медведчука 4 години тримали журналістів в лісі перед телекамерами 112 і Ньюзван

Співробітники охоронної фірми "Шторм", яка охороняє маєтки Віктора Медведчука, 4 години тримали журналістів "Наших грошей з Денисом Бігусом" в лісі поблизу території державних дач "Будинку відпочинку "Пуща-Водиця".

Про це повідомляється на сайті "Bihus.info" 21 березня.

Відзначається, що двоє журналістів і оператор 20 березня приїхали до Міністерського озера для зйомок епізодів сюжету дроном.

"З повітря знімали територію державних дач, яка не є приватною власністю і розташована по сусідству з маєтком Медведчука", - йдеться у повідомленні.

У ЗМІ стверджують, що маєток Медведчука не знімали, однак через 10 хв до знімальної групи на авто прибули 4 чоловіків, які представилися працівниками охоронної фірми "Шторм".

За словами охоронців, журналісти порушили "приватний простір" Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Крім того охоронці заявили, що за наявною у них інформацією на Медведчука готують замах, тому журналісти можуть загрожувати його безпеці.

"Озброєні охоронці утримували журналістів до приїзду поліції. Після дачі пояснень працівники поліції заявили про відсутність формальних підстав для подальшого затримання журналістів та про відсутність будь-яких порушень з їхнього боку", - додали у виданні.

Водночас, як повідомляють у ЗМІ, охоронці ще кілька годин силою та погрозами утримувати знімальну групу, звинувачуючи в нібито порушенні законодавства.

Відзначається, що журналісти змогли покинути територію лише після приїзду одразу трьох екіпажів поліції та слідчо-оперативної групи.

"Протягом першої години на місце інциденту на автомобілі, що належить фірмі "Шторм", прибула знімальна група телеканалу "112", ще за півгодини на місце приїхала знімальна група телеканалу "NewsOne", - повідомили у Bihus.info.

Також повідомляється, що знімальні групи телеканалів повідомили журналістам, що приїхали для зйомок сюжетів про нібито затримання злочинців, що загрожували безпеці Медведчука.

Нагадаємо:

Медведчук продає маєток у місті Українка на березі річки Стугни в Обухівському районі Київської області за 360 мільйонів гривень.

Керівництво телеканалів "112 Україна" та NewsOne пов'язують з Медведчуком.

Корпоративні права на "NewsOne" наразі передали нардепу від "Опозиційного блоку" Тарасу Козаку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення